Drobečková navigace Hlavní stránka » cz » Novinky a Akce

Hlavní obsah stránky

Novinky a Akce

top
 

06. 10. 2012 Anag Billiard Cup pokračuje

Druhým dnem pokračuje v Olomouci druhý ročník turnaje v klasickém kulečníku ANAG Billiard Cup. Bohužel už včera nečekaně vypadl loňský finalista Marek Faus, člen českého Billard Centra Praha, který 41× obhájil titul mistra republiky, 1× mistra juniorů Evropy a v evropské mužské soutěži získal dvakrát stříbrnou a dvakrát bronzovou medaili. Marek Faus hraje v současné době 1. ligu za holandský Arnheim a 1. německou bundesligu za Bochum.

Marek Faus

„Nechci říct, že bych byl favorit utkání, ale na dobré umístění jsem určitě myslel, protože se mi tento rok opravdu daří. Ale prostě nemůžete udržet všechno, něco se nemusí podařit a mě to postihlo právě na tomto turnaji. Vypadl jsem hned ve skupině, kde jsem těsně prohrál oba zápasy. Sám jsem cítil, že podávám tak třetinový výkon proti tomu, jak hraji obvykle. Mrzí mě to i proto, že turnaj je na špičkové úrovni, jsou tu diváci z Rakouska, Holandska i Německa.“

 

O kvalitě olomouckého turnaje svědčí také to, že společnost Kozoom, která se věnuje jen nejprestižnějším biliárovým akcím, zprostředkovává z Olomouce přímé internetové vysílání.

Do sobotního odpoledního čtvrtfinále postoupily dvojice: Niessen (Belgie) – Mata (Španělsko), Leppens (Belgie) – Kahofer (Rakousko), Gretillat (Švýcarsko) – Christiani (Holandsko), Boháč (ČR) – Cuenca (Španělsko).

V neděli bude turnaj pokračovat semifinálovými a finálovými zápasy.


 
    << zpět na seznam novinek
 

 
top
Facebook Twitter Poslat email na Mapa stránek Přidat do oblíbených